BLOGI

Kirjoituksissa käsitellään hyvinvointia, tunteita, elämän haasteita, pysähtymistä, vuorovaikutusta, luovuutta, oppimista ja kasvatusta. Teksteihin pääset otsikoista.


Torstain työpäivä lähenee loppuaan ja edessä on tapaaminen uuden oppilaan kanssa. Pientä jännitystä on aistittavissa, kuten aina uusien asioiden alkaessa. Yhteinen matka yksityisoppilaan kanssa poikkeaa valtavasti luokan kanssa työskentelystä ja uuden odotus on virkistävä kokemus päivätyön lomassa.

Kuinka voit?

20.02.2021

Joskus sitä vain ihmettelee, miksei olo ei ole hyvä tai edes kohtuullinen. Ajoittain jokainen meistä väsähtää työn tai vaihtuvien elämäntilanteiden mukanaan tuoman kuorman alla. Tunnetko itsesi niin hyvin, että tiedät, milloin olet riittävän energinen voidaksesi hyvin?

Yrityskirjallisuuden parhaimmisto esitellään kahden vuoden välein. Tänä vuonna mukaan on valikoitunut kirjoja monipuolisesti eri aihealueilta. Listalla on 38 teosta, joista itseäni kiinnostavat erityisesti organisaatioiden sisäiseen kehittämiseen, yksilön ja yhteisön motivaatioon ja oppimiseen sekä merkitykselliseen johtamiseen liittyvät teemat.


Hiukan toisenlaista pohdintaa voit lukea blogistani Elämää kaikilla mausteilla.