KIRJOITUSAPU

Onko sinulla loistava idea, jonka toteutus vaatii ajatustesi sanallistamista tai tarinasi muokkaamista? Tarvitsetko rakentavaa kritiikkiä luovuutesi vahvistamiseksi? Kaipaatko uutta näkökulmaa tekstiisi? Toivotko apua oikeinkirjoituksen ja oikeakielisyyden kiemuroissa?

Teen mielelläni töitä sanojen äärellä.

Olen käytettävissä mikäli sinä, yrityksesi tai yhdistyksesi tarvitsette ulkopuolista näkökulmaa mainosten, artikkelien, oppaiden tai kotisivun tekstien kirjoittamiseen. Tarvittaessa kirjoitan tekstit haluamaasi muotoon ajatustesi pohjalta.

Olen harjaantunut oikolukemaan keskeneräisiä ja valmiita tekstejä. Nautin kaikenmuotoisten ja -tasoisten tekstien lukemisesta, kiinnitän huomiota oikeakielisyyden ja oikeinkirjoituksen lisäksi tekstin sisältöön ja laajempaan kokonaisuuteen. 

Kommentoin tarvittaessa myös käsikirjoituksesi sisältöä ja kokonaisuutta, sekä annan tarvittaessa rakentavaa palautetta tekstin muokkaamiseksi ennen sen lähettämistä painotaloon tai kustantajalle.

Oikoluku, sisällöntuotto ja copywriting poikkeavat toisistaan työskentelymenetelmien osalta, joten hinnoitteluun vaikuttaa jonkin verran myös projektiin käytettävä aika ja sen kiireellisyys.