BLOGI

Kirjoituksissa käsitellään hyvinvointia, tunteita, elämän haasteita, pysähtymistä, vuorovaikutusta, luovuutta, oppimista ja kasvatusta. Teksteihin pääset otsikoista.


Kun sallii itsensä olla herkkä ja antaa tilaa muuttuneille mahdollisuuksille, voi muuttaa elämäänsä. Tunteiden täydellisen vastaanoton harjoituksella voi negatiivisen tunteen saada muutettua positiiviseksi ja itsestään saattaa löytää myös ihan uusia, kehollisia tunteita. Tunteiden muutosta seuraa kuin itsestään myös ajatusten ja asenteiden muutos.

Esimieheni kysyi minulta aikoinaan, mitä teen saadakseni riehuvat, riitelevät surulliset tai ahdistuneet lapset ja nuoret rauhoittumaan. En osannut vastata. Ehkä kuuntelin, olin empaattisesti läsnä, ymmärsin tunteita käyttäytymisen takana tai ehkä toimin vain vaistojeni varassa. Jouduin miettimään vastaustani pitkään enkä siltikään pystynyt...

Kun kysyt itseltäsi oikeita kysymyksiä, voit yllättyä vastauksistasi. Voit valita yhden kysymyksen päivässä tai vastata kaikkiin kerralla. Samalla annat aikaa ja tilaa onnellisuuden lisäksi myös henkilökohtaiselle kasvullesi.


Hiukan toisenlaista pohdintaa voit lukea blogistani Elämää kaikilla mausteilla.