MERKITYKSELLISYYS

Yhteinen matka on aina kevyempi kulkea.

Mentoroitava Anu 

erityisopettaja Verme-ryhmästä

"Jokaisella vastavalmistuneella opella pitäisi olla yksi Pia. Onneksi minulla oli. Kiitos viisaalle mentorilleni kuuntelemisesta ja hyvistä sanoista. Kiitos sydänlämmöstä ja jakamisesta."

Osallistuja Inka

Nuoren mielen ensiapu®-koulutuksesta

"Hyvä koulutus tärkeiden asioiden äärellä. Kouluttaja huomioi hyvin jaksamisen, joten koulutus toimi osaltaan myös voimaannuttavan vaikka aiheet olivat rankkoja. Aikaa annettiin myös keskustelulle ja kokemusten jakamiselle. Kouluttaja oli rauhallinen ja asiantunteva."

Yhdeksäsluokkalainen Mari

yksityisoppilas perusopetuksen päätyttyä

"Kiitos sinulle, kun uskoit minuun kun en itse siihen pystynyt. Sinulle, joka hymylläsi hälvensit pimeyden kasvoiltani. Sinulle, joka vaihdoit taakkani vilpittömään iloosi ja pidit sitä hyvänä kauppana. Sinulle, jonka ilo ja nauru antavat minulle siivet ja sinitaivaan. Sinulle, jota en voi kylliksi kiittää tässä elämässä, enkä seuraavassakaan."

Kirjoitusapua kaipaava Heikki

Häämusiikki.com -yhteisön perustaja

"Täytyy kyllä sanoa, että nyt ollaan asian ytimessä. Olet mielettömän lahjakas kirjoittaja ja ajatustenlukija. Teksti on erinomaista ja juuri sen tyyppistä, mitä sen haluaisinkin olevan. Loistavia pointteja ja ajatuksia. Fiilis on erinomainen ja olen helpottunut ja iloinen, että olet apunani! Suomen kieli on rikas ja hieno, kun sitä käytetään oikein."

Julkaissut kirjailija Jussi

käsikirjoituksen kommentoinnista

"Olet tehnyt erinomaista työtä. Joissakin kommentoiduissa kohdissa toki joudun pohtimaan, miten paljon kunnioittaa oikeakielisyyden kritee-reitä ja miten paljon kumartaa niistä poikkeaville kaunokirjallisille arvoille... Edelleen korostan, että palautteesi on kaikilta osin ehdottoman hyödyllistä ja arvokasta. Ja kyllä hyvin pitkälle (yli 90 prosenttia ainakin) muuttelen ehdotustesi mukaan, mutta sitten jossakin syvällä on se minä, joka..."

* Asiakkaiden yksityisyydensuojan vuoksi kuvat eivät ole palautteiden antajien.